Shrnutí USA a home video

Celkově se mi Amerika moc líbila, přírodní úkazy jsou naprosto dechberoucí, všechno je tak strašně obrovské, že to foťák prostě nemůže zachytit,ale když stojíte před tím, tají se Vám dech!! To se musí zažít.

Na druhou stranu, mi tam chyběla taková ta atmosféra z Asie, chaos, prostě takovej ten úplně jinej svět, jiné žití lidí, ta skromnost, ten kulturní šok, takže pokud bych měla říct, osobně je pro mě Asie zatím TOP a srdcovka!!

Co bychom dnes udělala jinak:

Osobně bych vynechala Sequoia park,který mě zaujal ze všeho nejméně a místo toho bych jela radši do Bryce national parku, který jsme díky tomu nestihli, to mě mrzí asi ze všeho nejvíce, jelikož Bryce je podle mě jeden z nejhezčích národních parků.
Dále bych v Grand caňonu zvolila nějaký trek uvnitř caňonu, který může trvat i dva dny, bohužel na toto jsme již neměli čas, ale určitě bych si na to čas příště vynahradila, musí to být úžasný zážitek.
Koupili bychom si permici na národní parky, kterou jsme neměli, a mohli jsme něco ušetřit.

Tento trip mě vyšel přibližně na necelých 37 tisíc, ale není to tak směrodatné, jelikož za půjčení auta jsem nic neplatila, a za několik ubytek taky ne, jelikož jsem měla noclehy u kamarádky nebo v autě:)

Určitě doporučuju noční přejezdy, ušetříte tím spoustu času, my spali i na parkovišti a nebála bych se toho!!:)

Ten, kdo miluje akční dovolený, bude Ameriku milovat!:)

Na naše home video se můžete podívat zde:

Pro více fotek na mém FB profilu:)

Posted in USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *